home

Dansprojecten met positieve energie!

Sinds 1995 verzorgt Dance Project gemiddeld per jaar meer dan 100 workshops, dansdagen en interactieve voorstellingen voor het basis en middelbaar onderwijs in heel Nederland en daarbuiten. Onze flexibiliteit is kenmerkend en we kunnen onze projecten zowel binnen als buiten doen. In een gymzaal, lokaal, hal, aula of sporthal, schoolplein of theater. Voor een feestdag, cultuurdag, introductiedag, sportclinic tot schoolkamp. Voor een bonte avond of musicalcoaching, talentontwikkelingstraject, voor een jubileum of samenwerkingsverband tussen drie scholen, deskundigheidsbevordering of een congres? We hebben overal ervaring mee en we helpen iedereen over de dansdrempel!

Ons uitgebreide team van dertig dansers, gespecialiseerd in alle mogelijke dansvormen en technieken, staat voor u klaar! Onze toppers? Onze dansmiddag Streetstart met de gezamenlijke opening en showtime, al dan niet gecombineerd met onze interactieve succesvoorstelling 'Dansen Dansen Dansen'. Voor de basisschool: Ons dansproject 'Dansfeest door de tijd', voor zowel de peuters als groep 8 is uitermate geschikt voor een jubileum of voor kinderboekenweek. Voor de onderbouw van de basisschool hebben we de interactieve meedansvoorstelling Ballen Boogie, voor de middenbouw, de interactieve literatuur/theatervoorstelling De Ruimtelijke Reis van de Kleine Prins en voor de bovenbouw Dansje Dansje Dansje!

Artistiek directeur Barbara van Gelder zorgt voor het juiste concept met de juiste mensen en werkt o.a. samen met diverse kunstinstellingen als Kunst Centraal, Kunstbalie en impressariaat Uit de Kunst. Wij doen veel in opdracht van musea, van Historisch Museum Amsterdam tot Boymans van Beuningen of het Prinsenhof in Delft.

Something Extra:
Onze prachtige Kunst Karakters dansen in prachtige theaterkostuums; Dancing Dandies, Electric Boogie Butlers, Bella Ballerina, Charleston Chickies, maar ook ons onovertroffen Disco Team... onze collectie kostuums in ongeëvenaard. Deze zijn in te zetten op feesten, festivals, openingen of als pauze act.

Wij brengen iedereen in beweging;
Neem voor meer informatie contact met ons op: 06 22766228. Weborders kunnen we aanmaken!

Dance Project is een onderdeel van Something Extra; verrassende projecten op locatie